Skip links

Hoogwaardige verlichtingsoplossing voor luxe appartementencomplexen in Almere

Project Details

Klant

XO Hotels

Jaar

2023

Project

Parkeergarages

Vraag een offerte aan

  High-end verlichtingsoplossing voor chique appartementencomplexen in Almere

  Onze opdrachtgever realiseerde deze 6 appartementencomplexen in een nieuw deel van Almere. Het chique karakter van de panden vroeg om een high end oplossing zowel binnen als buiten. In samenwerking met de architect is het lichtplan uitgewerkt. Bewust is gekozen voor armaturen met ronde vormen. Dit contrasteert met de hoekige vormen van de gebouwen. Het wat met name belangrijk om lichthinder in de buitenruimte te voorkomen. Door armaturen toe te passen met een optimale lenstechniek straalt er geen licht in de woningen en wordt enkel daar verlicht waar nodig. Naast het minimaliseren van lichthinder zorgt dit ook voor een minimaal energieverbruik.

  Jouw verlichtingsproject

  Wil je meer weten over onze verlichtingsoplossingen of heb je een specifiek project waarvoor je met ons wilt samenwerken? Neem gerust contact met ons op via onderstaande gegevens. Ons team staat klaar om je te helpen en te adviseren bij al je vragen en wensen. We kijken ernaar uit om van je te horen!

  Meestgestelde vragen

  Wij voeren diverse verlichtingsprojecten uit, variërend van commerciële en industriële projecten tot openbare ruimtes en woningen.

  Absoluut! Ons team van deskundige lichtprofessionals kan je helpen bij het ontwerpen van een gedetailleerd lichtplan dat voldoet aan jouw specifieke behoeften en wensen.

  Ja, naast het leveren van hoogwaardige verlichtingsproducten bieden wij ook installatieservices aan. Onze ervaren elektriciens zorgen voor een professionele en efficiënte installatie.

  Ontdek onze recente projecten

  AH Columbuskwartier (Retail)

  Deze website maakt gebruik van cookies om je webervaring te verbeteren.

  Vraag een kennismakingsgesprek aan

  We nemen zo snel mogelijk contact met je op over de potentiële mogelijkheden voor jouw verlichtingsproject.

  Ontdek
  Bekijk