Skip links

Verlichtingsrenovatie in garages van XO Hotel:
Efficiëntie en kostenbesparing in actie

Project Details

Klant

XO Hotels

Jaar

2023

Project

Parkeergarages

Vraag een offerte aan

  Optimalisatie van verlichtingssystemen in de garages van XO Hotels

  Tijdens de energiecrisis kwam de eigenaar van de XO hotel groep met de vraag op welke punten hij kon besparen in zijn hotels. Wat meteen opviel was de verouderde licht installatie in de garages. Door de gedateerde TL verlichting te vervangen voor LED kon er een enorme besparing worden gerealiseerd. Elk armatuur hebben we individueel met een sensor uitgerust, daardoor werd de besparing geoptimaliseerd.

  Omdat de parkeergarage gedeeltelijk open is zijn deze armaturen uitgerust met een bewegingssensor en daglichtsensor waardoor de armaturen enkel bij beweging en onvoldoende daglicht op vol vermogen gaan branden. Om een gevoel van veiligheid te behouden en aan te tonen dat de garage geopend is geven de armaturen altijd een basisverlichting van 10% van het volle vermogen. Op deze manier wordt het verbruik sterk reduceert, geeft het de klant een gevoel van veiligheid en wordt er optimaal bespaart.

  Jouw verlichtingsproject

  Wil je meer weten over onze verlichtingsoplossingen of heb je een specifiek project waarvoor je met ons wilt samenwerken? Neem gerust contact met ons op via onderstaande gegevens. Ons team staat klaar om je te helpen en te adviseren bij al je vragen en wensen. We kijken ernaar uit om van je te horen!

  Meestgestelde vragen

  Wij voeren diverse verlichtingsprojecten uit, variërend van commerciële en industriële projecten tot openbare ruimtes en woningen.

  Absoluut! Ons team van deskundige lichtprofessionals kan je helpen bij het ontwerpen van een gedetailleerd lichtplan dat voldoet aan jouw specifieke behoeften en wensen.

  Ja, naast het leveren van hoogwaardige verlichtingsproducten bieden wij ook installatieservices aan. Onze ervaren elektriciens zorgen voor een professionele en efficiënte installatie.

  Ontdek onze recente projecten

  AH Columbuskwartier (Retail)

  Deze website maakt gebruik van cookies om je webervaring te verbeteren.

  Vraag een kennismakingsgesprek aan

  We nemen zo snel mogelijk contact met je op over de potentiële mogelijkheden voor jouw verlichtingsproject.

  Ontdek
  Bekijk