Skip links

Duurzame en sfeervolle verlichting versterkt winkelcentrum Oosterwold

Project Details

Klant

XO Hotels

Jaar

2023

Project

Parkeergarages

Vraag een offerte aan

  Duurzame verlichtingsoplossing versterkt sfeer en veiligheid bij winkelcentrum Oosterwold

  Winkelcentrum Oosterwold is gevestigd nabij de wei ‘t Groene Wold. De nieuw gerealiseerde winkelpanden sluiten met hun sterke focus op duurzaamheid mooi aan op het idee van deze groene en duurzame omgeving.

  Het accentueren van de gevels zorgt voor een hoge attractie-waarde en door het dimmen van de verlichting in de avonduren geeft de verlichting minimale hinder voor de omgeving. Doordat de verlichting in kleur instelbaar is kan bij elk winkelmerk de Brand Identity worden versterkt. Maar ook bij landelijke feestdagen zoals Pasen of Valentijnsdag kan de kleur worden aangepast naar het gewenste thema. Bij het ontwerpen van de verlichting voor het parkeerterrein zorgen de maximale masthoogte van 3 meter en de nabij gelegen woningen voor het nodige rekenwerk. De klanten van de winkels willen zich veilig voelen en goed zicht hebben tijdens het inparkeren maar dit alles mag niet lijden tot lichthinder bij de nabijgelegen woningen.

  Jouw verlichtingsproject

  Wil je meer weten over onze verlichtingsoplossingen of heb je een specifiek project waarvoor je met ons wilt samenwerken? Neem gerust contact met ons op via onderstaande gegevens. Ons team staat klaar om je te helpen en te adviseren bij al je vragen en wensen. We kijken ernaar uit om van je te horen!

  Meestgestelde vragen

  Wij voeren diverse verlichtingsprojecten uit, variërend van commerciële en industriële projecten tot openbare ruimtes en woningen.

  Absoluut! Ons team van deskundige lichtprofessionals kan je helpen bij het ontwerpen van een gedetailleerd lichtplan dat voldoet aan jouw specifieke behoeften en wensen.

  Ja, naast het leveren van hoogwaardige verlichtingsproducten bieden wij ook installatieservices aan. Onze ervaren elektriciens zorgen voor een professionele en efficiënte installatie.

  Ontdek onze recente projecten

  AH Columbuskwartier (Retail)

  Deze website maakt gebruik van cookies om je webervaring te verbeteren.

  Vraag een kennismakingsgesprek aan

  We nemen zo snel mogelijk contact met je op over de potentiële mogelijkheden voor jouw verlichtingsproject.

  Ontdek
  Bekijk