Skip links

Efficiënte verlichtingsoplossing voor AH Columbuskwartier:
Een succesverhaal

Di-Light creëert een optimale winkelervaring voor AH Columbuskwartier met innovatieve verlichting.

Project Details

Klant

XO Hotels

Jaar

2023

Project

Parkeergarages

Vraag een offerte aan

  Accent- en functionele LED-verlichting voor iconisch winkelpand in Columbuskwartier

  Het beeldbepalende winkelpand in winkelcentrum Columbuskwartier is onder architectuur gebouwd door het architectuur bureau van Erick van Egeraat. Om de unieke vorm van het gebouw ook in de avonduren attractief weer te geven is door de eindklant gekozen om de contouren van het gebouw te accentueren met een in kleur instelbare led lijn.

  Bij speciale gebeurtenissen zoals bijvoorbeeld Koningsdag, Moederdag of een bijzondere sportprestatie kan het gebouw in de bijbehorende kleur worden verlicht. Naast de gekleurde accent verlichting hebben wij ook de functionele verlichting uitgevoerd met nieuwe LED downlighters.

  Jouw verlichtingsproject

  Wil je meer weten over onze verlichtingsoplossingen of heb je een specifiek project waarvoor je met ons wilt samenwerken? Neem gerust contact met ons op via onderstaande gegevens. Ons team staat klaar om je te helpen en te adviseren bij al je vragen en wensen. We kijken ernaar uit om van je te horen!

  Meestgestelde vragen

   Wij voeren diverse verlichtingsprojecten uit, variërend van commerciële en industriële projecten tot openbare ruimtes en woningen.

  Absoluut! Ons team van deskundige lichtprofessionals kan je helpen bij het ontwerpen van een gedetailleerd lichtplan dat voldoet aan jouw specifieke behoeften en wensen.

  Ja, naast het leveren van hoogwaardige verlichtingsproducten bieden wij ook installatieservices aan. Onze ervaren elektriciens zorgen voor een professionele en efficiënte installatie.

  Ontdek onze recente projecten

  Deze website maakt gebruik van cookies om je webervaring te verbeteren.

  Vraag een kennismakingsgesprek aan

  We nemen zo snel mogelijk contact met je op over de potentiële mogelijkheden voor jouw verlichtingsproject.

  Ontdek
  Bekijk