Skip links

Sfeervolle verlichting en maatwerkaccenten voor Daily Taste: Een duurzame en unieke verlichtingsoplossing

Project Details

Klant

XO Hotels

Jaar

2023

Project

Parkeergarages

Vraag een offerte aan

  Sfeervolle en unieke verlichting voor Daily Taste: van accenten tot eye-catchers

  In de Daily Taste kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschap, en nog veel meer. Heerlijk brood, verse vis, prachtig vlees, alle groenten, mooie wijn en wafels met ijs!

  Di-light heeft het bestaande lichtplan mogen herzien nadat de vraag van de eigenaar kwam om de verlichting “speciaal” te maken. De basis verlichting gaf niet genoeg sfeer. Wij hebben dan ook voorgesteld om van een diffuus verlichte omgeving met weinig accenten een omgeving te maken waar juist veel accenten zijn gerealiseerd. Dit hebben we gedaan door op verschillende plaatsen de algemene verlichting te vervangen of aan te vullen met spot verlichting. Als echte eye catcher is een cluster van armaturen gependeld opgehangen boven het koffiezitje. De armaturen zijn gemaakt van 100% recyclebaar karton.

  Jouw verlichtingsproject

  Wil je meer weten over onze verlichtingsoplossingen of heb je een specifiek project waarvoor je met ons wilt samenwerken? Neem gerust contact met ons op via onderstaande gegevens. Ons team staat klaar om je te helpen en te adviseren bij al je vragen en wensen. We kijken ernaar uit om van je te horen!

  Meestgestelde vragen

  Wij voeren diverse verlichtingsprojecten uit, variërend van commerciële en industriële projecten tot openbare ruimtes en woningen.

  Absoluut! Ons team van deskundige lichtprofessionals kan je helpen bij het ontwerpen van een gedetailleerd lichtplan dat voldoet aan jouw specifieke behoeften en wensen.

  Ja, naast het leveren van hoogwaardige verlichtingsproducten bieden wij ook installatieservices aan. Onze ervaren elektriciens zorgen voor een professionele en efficiënte installatie.

  Ontdek onze recente projecten

  AH Columbuskwartier (Retail)

  Deze website maakt gebruik van cookies om je webervaring te verbeteren.

  Vraag een kennismakingsgesprek aan

  We nemen zo snel mogelijk contact met je op over de potentiële mogelijkheden voor jouw verlichtingsproject.

  Ontdek
  Bekijk