Skip links

Over ons

Lichtprofessionals met een visie.

Di-Light is expert in het creëren van innovatieve en gepersonaliseerde verlichtingsoplossingen die elke ruimte transformeren. Met onze diepgaande kennis en passie voor verlichting, staan we klaar om jouw visie tot leven te brengen.

Sinds 2022 is Diana Wolf eigenaresse van Di-Light Professional Lighting Services. Samen met Martijn, Michel en Serge vormt zij het kernteam van Di-Light. Onze lichtprofessionals hebben jarenlange ervaring op zowel de technische als het esthetische aspect van licht. Het team bestaat uit lichtprofessionals met jarenlange ervaring op elk lichtgebied, denk aan kwaliteit, inkoop, commercieel projectmanagement, styling, installatie en techniek. 

Daarnaast werkt Di-light samen met specialisten op verschillende vakgebieden. Denk aan bijv. 3-d visualisatie, montage en lichtmetingen.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij brengen verlichting in harmonie met jouw visie

Onze passie

Di-Light maakt stijlvolle en creatieve lichtplannen, dat is onze passie. We zijn gedreven om elke ruimte tot leven te brengen met de juiste verlichtingsoplossingen die zowel functioneel als esthetisch zijn.

Expertise

Wij zijn gespecialiseerd in de vervangingsmarkt. Onze lichtprofessionals vinden het een uitdaging om op een zo kort mogelijke termijn grote besparingen te realiseren voor onze opdrachtgevers.

Duurzaamheid

Wij vinden het belangrijk dat onze plannen geen onnodige energie verbruiken, Door slimme, duurzame lichtplannen te realiseren is het mogelijk om maximaal rendement uit jouw investering te halen. We streven ernaar om energie-efficiënte en milieuvriendelijke oplossingen te bieden die zowel kostenbesparend als ecologisch verantwoord zijn.

Innovatief

Door onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de nieuwste technologieën en trends bieden we op maat gemaakte geavanceerde verlichtingsoplossingen die bijdragen aan een optimale lichtbeleving die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften en visie van onze klanten.

Over Di-Light

Verlichtingsexperts

met een visie.

Di-Light creëert innovatieve en gepersonaliseerde verlichtingsoplossingen die elke ruimte transformeren. Met onze diepgaande kennis en passie voor verlichting, staan we klaar om jouw visie tot leven te brengen.

Samen jouw project verlichten?
Start vandaag nog

Deze website maakt gebruik van cookies om je webervaring te verbeteren.

Vraag een kennismakingsgesprek aan

We nemen zo snel mogelijk contact met je op over de potentiële mogelijkheden voor jouw verlichtingsproject.

Ontdek
Bekijk